Notesuri personalizate Meyer
Notesuri personalizate Meyer

Notesuri personalizate Meyer

0,89 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Notesurile A6 Meyer conțin 160 de pagini simple. Copertă tare din PU, panglică pentru semne de carte și bandă elastică. Personalizarea se realizează pe coperta față la dimensiunea de 70 x 120 mm prin serigrafie, print UV în policromie sau timbru sec. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notesuri personalizate Meyer

Aceste notesuri personalizate Meyer se inscripționează prin serigrafie, print UV în policromie sau timbru sec pe coperta față. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notesuri personalizate Meyer

Gamă largă de culori

Datorită celor 11 culori disponibile, aceste notesuri personalizate Meyer sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notesuri personalizate Meyer

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste notesuri personalizate Meyer din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile personalizate Meyer sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notesuri personalizate Meyer

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri personalizate Meyer pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile pe coperta față prin serigrafie, print UV în policromie sau timbru sec. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Aceste notesuri personalizate Meyer sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste notesuri personalizate Meyer fac parte din familia celor mai ieftine suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile Meyer sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri Personalizate Meyer: Alegerea Ideală pentru Companii

Într-o eră în care tehnologia domină aproape fiecare aspect al vieții noastre, simplitatea și eleganța unui notes de hârtie nu și-au pierdut deloc din valoare. Aceste notesuri personalizate Meyer sunt un exemplu perfect de utilitate și stil combinate, oferind o soluție eficientă și estetică pentru companii care doresc să își promoveze brandul sau să ofere angajaților și partenerilor de afaceri un instrument practic și de înaltă calitate.

Caracteristici și Beneficii

1. Design Elegant și Materiale de Calitate

Notesurile Meyer se disting prin designul lor elegant și materialele de calitate superioară. Acestea au o copertă tare realizată din PU (poliuretan), un material sintetic durabil și rezistent, care imită pielea naturală. Acest aspect conferă notesurilor o aparență profesională și rafinată, făcându-le ideale pentru mediile corporative.

2. Dimensiuni și Specificații Interioare

Fiecare notes Meyer conține 160 de pagini simple, oferind suficient spațiu pentru notițe, schițe sau planuri de afaceri. Paginile sunt realizate din hârtie de înaltă calitate, care oferă o experiență plăcută la scris, fără riscul de a se păta sau de a se rupe ușor.

3. Funcționalitate și Practicitate

Pe lângă paginile simple, notesurile sunt dotate cu o panglică pentru semne de carte, permițând utilizatorilor să marcheze paginile importante rapid și eficient. De asemenea, banda elastică ajută la menținerea notesului închis și protejează conținutul acestuia, adăugând un plus de funcționalitate.

4. Varietate de Culori

Disponibile în 11 culori atractive, aceste notesuri personalizate Meyer pot fi alese în funcție de preferințele individuale sau de culorile corporative ale companiei. Această varietate permite personalizarea și alinierea cu identitatea vizuală a brandului, adăugând un plus de coerență și profesionalism.

5. Metode de Personalizare

Aceste notesuri personalizate Meyer pot fi personalizate prin trei metode distincte, fiecare oferind un efect unic și adaptabil nevoilor specifice:

 • Serigrafie: Aceasta este o tehnică tradițională de imprimare care utilizează o plasă de mătase pentru a transfera cerneala pe copertă. Este ideală pentru designuri simple și logouri clare, oferind o durabilitate excelentă.

 • Print UV în Policromie: Această metodă modernă folosește lumina ultravioletă pentru a fixa cerneala pe suprafață, permițând imprimarea în culori vii și detalii complexe. Este perfectă pentru designuri complexe și personalizări colorate.

 • Timbru Sec: Aceasta este o tehnică de embosare care creează un efect tridimensional, reliefând designul pe copertă. Este o alegere elegantă și sofisticată, potrivită pentru branduri premium care doresc să impresioneze prin subtilitate și rafinament.

Livrare Rapidă și Eficientă

Un alt avantaj major al notesurilor Meyer este timpul scurt de livrare. Comenzile sunt procesate și livrate începând cu doar 4 zile lucrătoare, asigurând că produsele ajung rapid la destinatari, fie că este vorba de un eveniment corporativ, o conferință sau o campanie de marketing.

Utilizări și Aplicații în Mediul Corporativ

Aceste notesuri personalizate Meyer sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în diverse contexte în cadrul unei companii:

 • Cadouri Corporative: Notesurile personalizate sunt cadouri ideale pentru angajați, parteneri de afaceri și clienți. Acestea nu doar că promovează brandul, dar și oferă un instrument practic și de calitate.

 • Evenimente și Conferințe: În cadrul evenimentelor și conferințelor, notesurile personalizate pot fi distribuite participanților, facilitând notarea ideilor și a informațiilor importante. De asemenea, acestea pot servi ca un material promoțional eficient, menținând brandul în atenția participanților.

 • Utilizare Internă: Notesurile pot fi folosite de angajați pentru planificare, brainstorming, întâlniri și alte activități zilnice. Acestea ajută la organizarea muncii și la menținerea unei evidențe clare a sarcinilor și proiectelor.

 • Promovare de Brand: Oferirea de notesuri personalizate poate îmbunătăți vizibilitatea și recunoașterea brandului, creând o conexiune pozitivă cu destinatarii și crescând loialitatea acestora față de companie.

Aceste notesuri personalizate Meyer reprezintă o combinație perfectă de stil, funcționalitate și personalizare, fiind un instrument esențial pentru companii care doresc să se diferențieze și să ofere valoare adăugată prin produsele lor promoționale. Cu o calitate superioară, un design elegant și multiple opțiuni de personalizare, aceste notesuri sunt alegerea ideală pentru orice mediu corporativ. Rapiditatea livrării și varietatea de culori disponibile completează pachetul, făcând din notesurile Meyer un produs complet și versatil.

Investiția într-un astfel de produs nu doar că îmbunătățește imaginea companiei, dar și creează oportunități de marketing și promovare eficiente. Fie că sunt utilizate intern sau distribuite extern, notesurile personalizate Meyer vor aduce cu siguranță beneficii semnificative oricărei companii.

Notesuri personalizate Meyer

Aceste notesuri personalizate Meyer creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate104 g
Dimensiuni140 × 90 × 12 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru deschis, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Verde, Verde deschis, Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.