Cani personalizate Zala
Cani personalizate Zala
3,51  Prețul inițial a fost: 3,51 €.2,99 Prețul curent este: 2,99 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani personalizate Zala

Prețul inițial a fost: 3,51 €.Prețul curent este: 2,99 €.

-15%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste cani Zala au un design clasic și finisaj lucios. Sunt realizate din ceramică. Capacitatea este de 350 ml. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 20 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani personalizate Zala

Aceste cani personalizate Zala se poate inscripționa prin gravură laser și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani personalizate Zala
Cani personalizate Zala

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani Zala se realizează EXPRESS! Începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu canile Zala din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani personalizate Zala

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani Zala pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Zala sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste cani personalizate Zala fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Zala. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cum gravăm cănile Zala?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste căni Zala. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de căni Zala în fiecare zi!

Cani personalizate Zala

Aceasta cana personalizata Zala creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate394 g
Dimensiuni96 × 82 × 82 mm
Culoare: Alege culoarea

Argintiu, Auriu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.