Cana ceramica personalizata Hemera
Cana ceramica personalizata Hemera

Cana ceramica personalizata Hemera

3,12 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Această cană Hemera are un design modern. Este realizată din ceramică, fiind colorată pe exterior, iar în interior este albă. Capacitatea este de 335 ml. Dimensiunea de personalizare este de maxim 180 x 40 mm și se poate realiza prin decalcomanie la maxim 8 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare!

Cana ceramica personalizata Hemera

Această cana ceramica personalizata Hemera se poate inscripționa prin decalcomanie la maxim 8 culori și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana ceramica personalizata Hemera
Cana ceramica personalizata Hemera

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani Hemera se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Hemera din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana ceramica personalizata Hemera

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această cana ceramica personalizata Hemera pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin decalcomanie la maxim 8 culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Hemera sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste căni ceramice Hemera fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de canile personalizate Hemera. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cana ceramica personalizata Hemera

Aceste cani personalizate Hemera creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate383 g
Dimensiuni92 × 86 × 86 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Albastru deschis, Galben, Gri, Natural, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.