Cana cauciucata personalizata Thessaloniki
Cana cauciucata personalizata Thessaloniki

Cana cauciucata personalizata Thessaloniki

2,99 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Această cana cauciucata personalizata Thessaloniki este prevăzută cu interiorul alb, iar exteriorul colorat. Capacitatea este de 300 ml. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 30 mm și se realizează prin gravură laser. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana cauciucata personalizata Thessaloniki

Această cana cauciucata personalizata Thessaloniki se inscripționează prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana cauciucata personalizata Thessaloniki
Cana cauciucata personalizata Thessaloniki

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea cănilor personalizate Thessaloniki se realizează EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Thessaloniki din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana cauciucata personalizata Thessaloniki

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această cana cauciucata personalizata Thessaloniki pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Thessaloniki sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Canile ceramice Thessaloniki fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Thessaloniki. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cana cauciucata personalizata Thessaloniki

Aceste cani cauciucate personalizate Thessaloniki creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate326 g
Dimensiuni98 × 82 × 82 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Galben, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.