Cani ceramice personalizate Lissabon
Cani ceramice personalizate Lissabon
1,99  Prețul inițial a fost: 1,99 €.1,89 Prețul curent este: 1,89 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani ceramice personalizate Lissabon

Prețul inițial a fost: 1,99 €.Prețul curent este: 1,89 €.

-5%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste cani ceramice personalizate Lissabon sunt printre cele mai uzuale obiecte promoționale. Capacitatea este de 300 ml. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 30 mm și se realizează prin decalcomanie, o culoare/o poziție. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani ceramice personalizate Lissabon

Aceste cani ceramice personalizate Lissabon se inscripționează prin decalcomanie la o culoare. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani ceramice personalizate Sicilia
Cani ceramice personalizate Sicilia

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea canilor personalizate Lissabon se realizează EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu canile Lissabon din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani ceramice personalizate Sicilia

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani personalizate Lissabon pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin decalcomanie o culoare/o poziție cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Lissabon sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Canile ceramice Lissabon fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Lissabon. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cani ceramice personalizate Lissabon

Aceste cani ceramice personalizate Lissabon creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate331 g
Dimensiuni95 × 80 × 80 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.