Cani ceramice Barine
Cani ceramice Barine
3,14  Prețul inițial a fost: 3,14 €.2,44 Prețul curent este: 2,44 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani ceramice Barine

Prețul inițial a fost: 3,14 €.Prețul curent este: 2,44 €.

-22%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cănile Barine au un design clasic. Sunt realizate din ceramică, fiind colorată atât pe exterior, cât și pe interior cu aceeași culoare. Capacitatea este de 350 ml. Dimensiunea de personalizare este de maxim 160 x 70 mm și se poate realiza prin serigrafie la maxim o culoare. Se livrează într-o cutie-cadou albă. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare!

Cani ceramice Barine

Aceste cani ceramice Barine se pot inscripționa prin serigrafie la maxim o culoare și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani ceramice Barine
Cani ceramice Barine

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani Barine se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Barine din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani ceramice Barine

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani personalizate Barine pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la maxim o culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Barine sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste căni ceramice Barine fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de canile personalizate Barine. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cani ceramice Barine

Aceste căni personalizate Barine creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate357 g
Dimensiuni97 × 82 × 82 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.