Cani ceramice personalizate Comander
Cani ceramice personalizate Comander
3,34  Prețul inițial a fost: 3,34 €.2,75 Prețul curent este: 2,75 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani ceramice personalizate Comander

Prețul inițial a fost: 3,34 €.Prețul curent este: 2,75 €.

-18%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste căni ceramice Comander au un design impresionant. Este realizată din ceramică, fiind colorată pe exterior, iar în interior este albă. Capacitatea este de 370 ml. Dimensiunea de personalizare este de maxim 30 x 30 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim o culoare. Se livrează într-o cutie-cadou de culoare albă. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare!

Cani ceramice personalizate Comander

Aceste cani ceramice personalizate Comander se pot inscripționa prin tampografie la maxim o culoare și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani ceramice personalizate Comander
Cani ceramice personalizate Comander

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani Comander se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Comander din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani ceramice personalizate Comander

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani ceramice personalizate Comander pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim o culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Comander sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste căni ceramice Comander fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de canile personalizate Comander. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cani ceramice personalizate Comander

Aceste căni personalizate Comander creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate322 g
Dimensiuni85 × 90 × 90 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Bej, Galben, Gri, Negru, Rosu, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.