Cani personalizate Mango
Cani personalizate Mango
3,31  Prețul inițial a fost: 3,31 €.2,98 Prețul curent este: 2,98 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani personalizate Mango

Prețul inițial a fost: 3,31 €.Prețul curent este: 2,98 €.

-10%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste cani ceramice Mango au un design clasic. Este realizată din ceramică, având aceeași culoare la interior și pe mâner. Capacitatea este de 350 ml. Dimensiunea de personalizare este de 95 x 85 mm și se poate realiza prin sublimare în policromie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Cani personalizate Mango

Aceste cani personalizate Mango se pot personaliza prin sublimare în policromie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani personalizate Mango
Cani personalizate Mango

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani Mango se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu canile Mango din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani personalizate Mango

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani personalizate Mango pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin sublimare în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Mango sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste cani ceramice Mango fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Mango. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cani personalizate Mango

Aceste cani Mango creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate363 g
Dimensiuni96 × 82 × 82 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.