Cani ceramice Papaya
Cani ceramice Papaya

Cani ceramice Papaya

3,45 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste cani ceramice Papaya au un design clasic. Este realizată din ceramică, fiind colorată atât pe exterior, cât și pe interior. Capacitatea este de 370 ml. Se poate utiliza la cuptorul cu microunde și la mașina de spălat vase. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 38 mm și se poate realiza prin serigrafie la maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare!

Cani ceramice Papaya

Aceste cani ceramice Papaya se pot personaliza prin serigrafie la maxim 4 culori și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani ceramice Papaya
Cani ceramice Papaya

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani Papaya se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu canile Papaya din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani ceramice Papaya

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani personalizate Papaya pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la maxim 4 culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Papaya sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste cani ceramice Papaya fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Papaya. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cani ceramice Papaya

Aceste cani personalizate Papaya creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate338 g
Dimensiuni98 × 82 × 82 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.