Sticla din aluminiu personalizata Moss
Sticla din aluminiu personalizata Moss
2,86  Prețul inițial a fost: 2,86 €.2,37 Prețul curent este: 2,37 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Sticla din aluminiu personalizata Moss

Prețul inițial a fost: 2,86 €.Prețul curent este: 2,37 €.

-17%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceasta sticla din aluminiu Moss are perete simplu de aluminiu și carabină pentru agățare facilă. Capacitatea sticlei este de 750 ml. Este fără scurgere. Dimensiunea de personalizare este de 20 x 60 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 3-5 zile lucrătoare!

Sticla din aluminiu personalizata Moss

Această sticla din aluminiu personalizata Moss se poate inscripționa cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sticla din aluminiu personalizata Moss

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 6 culori disponibile, această sticlă personalizată Moss este adaptabilă pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea sticlelor Moss, care se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticla din aluminiu personalizata Moss

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele Moss din portofoliul nostru. În plus, sticlele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sticlele Moss sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sticla din aluminiu personalizata Moss

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceasta sticla din aluminiu Moss pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sticlele Moss sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticlele personalizate Moss fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de sticla Moss. De asemenea, poate fi inclusă în categoria cadourilor business.

Sticla din aluminiu personalizata Moss

Această sticla din aluminiu personalizata Moss creează o imagine bună și de lungă durata în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate99 g
Dimensiuni250 × 70 × 70 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Argintiu, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.