Pixuri din plastic Insta
Pixuri din plastic Insta
0,35  Prețul inițial a fost: 0,35 €.0,29 Prețul curent este: 0,29 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri din plastic Insta

Prețul inițial a fost: 0,35 €.Prețul curent este: 0,29 €.

-17%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Insta sunt realizate din plastic și elemente cromate. Deschiderea se realizează prin apăsare. Mina jumbo este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 6 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV fullcolor. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare rapidă în 3-10 zile lucrătoare!

Pixuri din plastic Insta

Aceste pixuri din plastic Insta se pot personaliza prin tampografie sau print UV. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri din plastic Insta

Gamă largă de culori

Datorită celor 8 culori disponibile, pixurile personalizate Insta sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în 3-10 zile lucrătoare de la comandă! Alege aceste pixuri personalizate și beneficiază de expunerea brandului tău.

Pixuri din plastic Insta

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile inscripționate Insta din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile Insta sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri din plastic Insta

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri personalizate Insta pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV fullcolor cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Insta sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate Insta fac parte din familia celor mai ieftine instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri mici, este reprezentată de pixurile personalizate Insta.

Pixuri din plastic Insta

Aceste pixuri din plastic Insta creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă în 3-10 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate9 g
Dimensiuni140 × 10 × 10 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru deschis, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.