pix metalic gravat
Pix metalic gravat Lesley
0,55  Prețul inițial a fost: 0,55 €.0,45 Prețul curent este: 0,45 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pix metalic gravat Lesley

Prețul inițial a fost: 0,55 €.Prețul curent este: 0,45 €.

-18%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest pix metalic gravat Lesley este foarte subțire și are un design elegant. Deschiderea se realizează prin răsucire. Dimensiunea de personalizare este de 40×4 mm și se realizează prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix metalic gravat Lesley

Personalizarea acestui pix metalic gravat Lesley se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client.

pix metalic gravat
pix metalic gravat

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri metalice gravate Lesley se realizează foarte repede! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice gravate Lesley din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

pix metalic gravat

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest pix metalic gravat Lesley pe care il avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile gravate Lesley sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai căutate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și ieftine, este reprezentată de pixurile Lesley.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pix metalic gravat Lesley

Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixurile metalice gravate Lesley creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate12 g
Dimensiuni129 × 7 × 7 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Argintiu, Graphite, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.