Pahare de calatorie Batum
Pahare de calatorie Batum

Pahare de calatorie Batum

3,17 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Paharele Batum sunt realizate din oțel inoxidabil și PP, cu corp dublu izolat cu aer. Capac cu sistem de deschidere și închidere ușoară. Capacitate de 420 ml. Se livrează într-o cutie de cadou. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 20 mm și se poate realiza prin gravură laser pe ambele părți. Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pahare de calatorie Batum

Aceste pahare de calatorie Batum sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de pahare personalizate. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pahare de calatorie Batum

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pahare personalizate Batum se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pahare de calatorie Batum

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu paharele gravate Batum din portofoliul nostru. În plus, toate paharele sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că recipientele pentru servirea băuturilor sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pahare de calatorie Batum

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pahare personalizate Batum pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactila și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, paharele Batum sunt instrumente utile pe orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Paharele gravate Batum sunt obiecte promoționale extrem de utile și pot fi incluse cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pahare de calatorie Batum

Aceste pahare de calatorie Batum creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate205 g
Dimensiuni167 × 81 × 81 mm
Culoare: Alege culoarea

Argintiu-Albastru, Argintiu-Negru, Argintiu-Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.