Cana gravata Trumba
Cana gravata Trumba

Cana gravata Trumba

3,98 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acestă cana gravata Trumba este realizată din oțel inoxidabil cu perete dublu. Are un mâner cu carabină. Capacitatea cănii este de 300 ml. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 25 mm și se poate realiza prin gravură laser de înaltă calitate. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana gravata Trumba

Această cana gravata Trumba se pot inscripționa cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana gravata Trumba
Cana gravata Trumba

Gamă largă de culori

Datorită celor 5 culori disponibile, aceste cani personalizate Trumba sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Trumba din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana gravata Trumba

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste căni personalizate din inox Trumba pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Cănile Trumba sunt instrumente utile în orice excursie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Această cana gravata Trumba face parte din familia celor mai practice recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile personalizate. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cana gravata Trumba

Acestă cana gravata Trumba creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate132 g
Dimensiuni110 × 85 × 85 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru inchis, Negru, Rosu, Verde inchis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.