Minge antistres Chill
Minge antistres Chill

Minge antistres Chill

0,84 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Această minge personalizata antistres Chill este ideală pentru eliminarea tensiunii. Este fabricată din spuma poliuretanică. Dimensiunea de personalizare este un diametru de 20 mm și se poate realiza prin tampografie, maxim o culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare de la comandă.

Minge antistres Chill

Această minge antistres Chill se inscripționează prin tampografie și se realizeaza cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Minge antistres Chill

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea mingilor personalizate Chill se realizează repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Minge antistres Chill

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu mingile Chill din portofoliul nostru. În plus, toate mingile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste mingi sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Minge antistres Chill

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această minge personalizata Chill pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie, maxim o culoare, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Mingile personalizate Chill sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Mingile antistres fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Mingea Chill este un produs cu destinație precisă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Minge antistres Chill

Această minge personalizata antistres Chill creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate13 g
Dimensiuni50 × 50 × 50 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Gri, Portocaliu, Rosu, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.