Insigne metalice personalizate
Insigne metalice personalizate
322,00 4.760,00  Selectează opțiunile

Insigne metalice personalizate

322,00 4.760,00 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste insigne metalice personalizate sunt concepute special pentru afișarea logo-ului sau mesajului tău. Poți alege dimensiunea insignei: 15×19 mm, 18×20 mm sau diametru 18 mm. Personalizarea se realizează prin eticheta volumetrică în policromie. Poți alege culoarea metalului din care este confecționată insigna: auriu sau argintiu. Prețul afișat include personalizarea full-color. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Insigne metalice personalizate

Aceste insigne metalice personalizate se inscripționează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Personalizarea se realizează cu etichete volumetrice în policromie. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Insigne metalice personalizate
Insigne metalice personalizate

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea insignelor metalice personalizate se realizeaza EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu insignele din portofoliul nostru. În plus, toate insignele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste insigne sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Insigne metalice personalizate

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste insigne metalice personalizate pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile full-color cu ajutorul etichetelor volumetrice, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Insignele sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Insignele personalizate fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Insigna este un produs cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Insigne metalice personalizate

Aceste insigne metalice personalizate pe care le avem în portofoliu creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate)!

Informații suplimentare

Cantitate: Fără selecție

250 de bucăți, 500 de bucăți, 1000 de bucăți, 2500 de bucăți, 5000 de bucăți

Dimensiune insignă: Fără selecție

15 x 19 mm, 18 x 20 mm, Ø 18 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.