magneti personalizati volumetrici de frigider
Magneti personalizati volumetrici de frigider

Magneti personalizati volumetrici de frigider

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acesti magneti personalizati volumetrici de frigider sunt personalizate in policromie. Pot sa aiba orice forma, iar suprafata lor este cuprinsa intre 1 si 50 cmp. Au o rezistenta garantata la zgariere, decolorare, crapare sau radiaţii UV! Fiind vorba despre un produs complet personalizat (forma si cantitate), pretul se va comunica dupa macheta grafica. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Livrare rapida in 5-10 zile lucratoare!

Magneti personalizati volumetrici de frigider

Personalizarea in policromie a magnetilor de frigider se realizeaza cu sigle, date de contact sau logo-uri si mesaje promotionale, in functie de solicitarea fiecarui client. Ne trimiteti grafica si noi ne ocupam de restul!

magneti personalizati volumetrici de frigider
magneti personalizati volumetrici de frigider

Livrare rapida

Datorita fluxurilor de aprovizionare constante si a stocurilor interne, livrarea magnetilor personalizati se realizeaza foarte repede! In doar 5-10 zile lucratoare de la comanda!

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu magnetii volumetrici personalizati din portofoliul nostru. In plus, fiecare magnet volumetric este verificata cu atentie. Trebuie sa avem siguranta ca aceste stickere sunt impecabile si indeplinesc standardele de calitate.

magneti personalizati volumetrici de frigider

O campanie este de succes cand transmite mesajul corect, iar acesti magneti personalizati volumetrici de frigider pe care ii avem in portofoliu, ofera o eleganta tactila si un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomanda ca fiind instrumente puternice de marketing si comunicare. Sunt personalizabili in policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Magnetii volumetrici fac parte din familia celor mai ieftine produse de casa, fiind printre cele mai vandute obiecte promotionale.

Magnetii personalizati fac parte din familia celor mai practice produse pentru casa, fiind printre cele mai vandute obiecte promotionale. Cea mai buna varianta pentru campanii de marketing remarcabile, cu costuri optime, este reprezentata de acest magnet personalizat de frigider. De asemenea, pot fi inclusi in categoria cadourilor business.

Magneti personalizati volumetrici de frigider

Acesti magneti personalizati volumetrici de frigider creeaza o imagine buna si de lunga durata in raport cu clientii, astfel ca cei mai multi isi vor aminti de brand-ul promovat, chiar si dupa 12 luni. Impresionant, nu-i asa? 

Echipa noastra lucreaza in permanenta pentru a-ti pune la indemana obiecte promotionale de calitate prin care sa fie evidentiate standardele si valorile pe care le promovezi. La noi vei gasi, intotdeauna, solutia ideala intre cea mai buna calitate, timp si pret redus, precum si livrare rapida!

Informații suplimentare

Greutate10 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.