Cutie pentru pranz Baaks
Cutie pentru pranz Baaks

Cutie pentru pranz Baaks

6,73 

Încarcă personalizarea

  Preț produse:

  Preț personalizare:

  Preț total:

  Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
   Plăți ONLINE sigure 100% 

  Modalitati de plata Sagaris Promotion

  Cutia pentru prânz cu două niveluri este realizată din PP cu capac din bambus. Are separator PP detașabil și 3 seturi de tacâmuri, cu curea de fixare din poliester. Capacitate 2 x 400 ml. Aduceți cu Dvs. un prânz sănătos, făcut în casă, la serviciu sau la un picnic. Cele două cutii separate și separatoarele facilitează transportul mai multor mese și ingrediente. Cutia are, de asemenea, spațiu pentru tacâmuri reutilizabile. Capacul din bambus conferă un aspect natural. Bambusul este un produs natural, în consecință pot apărea diferențe de culoare, dimensiune sau desen. Dimensiunea de personalizare este de 149 x 90 mm și se realizează prin gravură laser. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Cutie pentru pranz Baaks

  Această cutie pentru pranz Baaks se personalizează prin gravură laser de înaltă calitate. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

  Cutie pentru pranz Baaks

  Livrare rapidă

  Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea cutiilor pentru alimente Baaks se realizează EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

  Cutie pentru pranz Baaks

  Alegerea optimă

  Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cutiile pentru prânz personalizate Baaks din portofoliul nostru. În plus, toate cutiile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

  Cutie pentru pranz Baaks

  O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar această cutie Baaks pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser de înaltă calitate cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cutiile perosnalizate pentru transportul mâncării sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

  Cutiile Baaks fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru mâncare, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cutiile Baaks. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

  Cutie pentru pranz Baaks

  Această cutie pentru pranz Baaks creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

  Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Informații suplimentare

  Greutate431 g
  Dimensiuni180 × 100 × 90 mm
  Culoare: Fără selecție

  Alb, Negru

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.