Sort de bucatarie Kitab
Sort de bucatarie Kitab

Sort de bucatarie Kitab

2,65 

Încarcă personalizarea

  Preț produse:

  Preț personalizare:

  Preț total:

  Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
   Plăți ONLINE sigure 100% 

  Modalitati de plata Sagaris Promotion

  Şorţ de bucătărie din bumbac de 180 gr/m². Potrivit pentru gătitul zilnic. Dimensiunea de personalizare este de 280 x 400 mm și se realizează prin serigrafie la maxim patru culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Sort de bucatarie Kitab

  Acest sort de bucatarie Kitab se personalizează prin serigrafie la maxim patru culori de înaltă calitate. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

  Sort de bucatarie Kitab

  Gamă largă de culori și livrare rapidă

  Cele 12 culori disponibile se pliază pe culorile campaniei de promovare. Și datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea șorțurilor de bucătărie Kitab se realizează EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

  Sort de bucatarie Kitab

  Alegerea optimă

  Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu șorțurile pentru bucătărie personalizate din portofoliul nostru. În plus, toate șorțurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

  Sort de bucatarie Kitab

  O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste șorțuri pentru bucătărie Kitab pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la maxim patru culori de înaltă calitate cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Șorțurile perosnalizate sunt accesorii utile în orice bucătărie în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

  Șorțurile Kitab fac parte din familia celor mai elegante accesorii de bucătărie, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de șorțurile Kitab. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

  Sort de bucatarie Kitab

  Acest sort de bucatarie Kitab creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

  Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Informații suplimentare

  Greutate118 g
  Dimensiuni65 × 90 × 2 mm
  Culoare: Alege culoarea

  Alb, Albastru, Albastru inchis, Bej, Fuchsia, Gri, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu, Taupe, Verde

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.