Brelocuri personalizate Bale
Brelocuri personalizate Bale
2,47  Prețul inițial a fost: 2,47 €.1,97 Prețul curent este: 1,97 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Brelocuri personalizate Bale

Prețul inițial a fost: 2,47 €.Prețul curent este: 1,97 €.

-20%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Breloc de chei din metal și PU. Furnizat într-o cutie de cadou. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 15 mm și se realizează prin gravură laser. Opțional, gravura se poate realiza pe ambele părți. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Brelocuri personalizate Bale

Aceste brelocuri personalizate Bale se inscripționează prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Brelocuri personalizate Bale

Gamă selectivă de culori

Datorită celor 3 culori disponibile, aceste brelocuri personalizate Bale sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. În plus ai livrare EXPRESS! Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Brelocuri personalizate Bale

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brelocurile personalizate din portofoliul nostru. În plus, brelocurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că brelocurile personalizate Bale sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Brelocuri personalizate Bale

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste brelocuri personalizate Bale pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei tale, site-ul sau sloganul tău. Brelocurile gravate Bale sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste brelocuri personalizate sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de brelocurile personalizate Bale.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Brelocuri personalizate Bale pentru companii:

Într-o lume în continuă mișcare și schimbare, companiile caută mereu metode eficiente de a-și promova brandul și de a-și păstra clienții și partenerii apropiați. Cadourile corporative reprezintă o metodă excelentă de a întări relațiile de afaceri și de a crea o impresie durabilă. Astfel de cadouuri, apreciate pentru utilitatea și eleganța lor, sunt brelocuri personalizate. În acest context, brelocurile personalizate Bale se remarcă prin calitatea superioară și designul rafinat.

Descrierea brelocului

Aceste brelocuri personalizate Bale sunt concepute pentru a combina utilitatea cu estetica. Acestea sunt realizate din două materiale principale: metal și PU (poliuretan), care conferă durabilitate și un aspect sofisticat. Alegerea acestor materiale nu este întâmplătoare, ci reflectă un echilibru perfect între rezistență și eleganță.

Materiale de înaltă calitate

Metalul: Metalul folosit în fabricarea brelocurilor Bale este selectat cu grijă pentru a asigura durabilitatea și rezistența la uzură. Metalul nu doar că oferă o rezistență mecanică superioară, dar și un aspect premium, evidențiind rafinamentul și calitatea produsului. Finisajul metalului este mat, oferind posibilitatea de a alege un stil care să se potrivească cel mai bine cu imaginea brandului.

PU (poliuretan): Poliuretanul este un material sintetic cunoscut pentru flexibilitatea și rezistența sa. În brelocurile personalizate Bale, PU-ul este folosit pentru a adăuga un element de confort și stil. Acesta poate fi finisat într-o varietate de texturi și culori, permițând o personalizare detaliată care să se alinieze cu identitatea vizuală a companiei. Poliuretanul folosit este de calitate superioară, asigurând o durabilitate îndelungată și o senzație plăcută la atingere.

Design și personalizare

Unul dintre punctele forte ale brelocurilor Bale este posibilitatea de personalizare prin gravură laser de înaltă calitate. Gravura laser este o tehnică precisă și durabilă, care permite inscripționarea logo-ului companiei, a unui mesaj special sau a oricăror alte detalii relevante direct pe suprafața metalului. Aceasta tehnică nu doar că asigură o vizibilitate clară și de durată a personalizării, dar și un aspect profesional și elegant.

Beneficiile gravurii laser:

 1. Precizie: Tehnologia laser permite o gravare extrem de precisă, chiar și pentru detalii foarte fine. Aceasta este esențială pentru reproducerea exactă a logo-urilor complexe sau a textelor mici.
 2. Durabilitate: Gravura laser este rezistentă la uzură, garantând că personalizarea rămâne clară și vizibilă pe toată durata de viață a brelocului.
 3. Estetică: Aspectul gravurii laser este deosebit de elegant, adăugând un plus de sofisticare brelocurilor.

Ambalare și prezentare

Fiecare breloc personalizat Bale este livrat într-o cutie de cadou neagră. Ambalajul joacă un rol crucial în percepția generală a cadoului, iar cutia de cadou neagră este aleasă pentru a reflecta eleganța și profesionalismul. Designul minimalist și culoarea clasică a cutiei de cadou adaugă un element de surpriză și plăcere atunci când brelocul este dezvăluit.

Beneficiile ambalajului:

 1. Protecție: Cutia de cadou protejează brelocul împotriva zgârieturilor și a altor deteriorări în timpul transportului.
 2. Prezentare: O prezentare elegantă poate transforma un cadou simplu într-unul memorabil. Cutia de cadou neagră subliniază calitatea și atenția la detalii.
 3. Valoare adăugată: Un ambalaj de calitate sporește percepția valorii cadoului, făcând destinatarii să aprecieze și mai mult gestul.

Procesul de comandă și livrare

Comandarea brelocurilor personalizate Bale este un proces simplu și eficient. Companiile pot plasa comenzile prin intermediul site-ului web sau al unui reprezentant de vânzări dedicat. Este important de menționat că livrarea se realizează începând cu 4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, asigurând astfel o rapiditate remarcabilă în procesarea și livrarea produselor.

Etapele procesului de comandă:

 1. Plasarea comenzii: Clientul selectează modelul dorit de breloc și specifică detaliile personalizării (logo, text, etc.).
 2. Confirmarea designului: Un reprezentant verifică detaliile personalizării și trimite clientului o previzualizare pentru aprobare.
 3. Gravarea și ambalarea: După confirmarea designului, brelocurile sunt gravate și ambalate în cutii de cadou.
 4. Livrarea: Produsele sunt expediate către client în termen de 4 zile lucrătoare.

Utilizarea acestor brelocuri personalizate Bale de către companii

Brelocurile personalizate Bale sunt versatile și pot fi utilizate într-o varietate de contexte corporative. Iată câteva exemple de situații în care acestea pot fi integrate eficient:

Cadouri pentru angajați

Oferirea de brelocuri personalizate angajaților poate servi drept recunoaștere a eforturilor și loialității lor. Aceste cadouri sunt practice și elegante, perfecte pentru a întări sentimentul de apartenență și apreciere în cadrul echipei. În plus, un breloc personalizat poate deveni un simbol al identității corporative, purtat cu mândrie de către angajați.

Cadouri pentru clienți și parteneri de afaceri

În lumea afacerilor, menținerea unor relații puternice cu clienții și partenerii este esențială. Brelocurile personalizate Bale, oferite ca și cadouri de mulțumire sau suveniruri la întâlniri și evenimente, pot lăsa o impresie de durată. Aceste cadouri nu doar că reflectă grijă și profesionalism, dar și promovează brandul companiei într-un mod subtil și elegant.

Evenimente și conferințe

La evenimentele și conferințele corporative, brelocurile personalizate pot fi utilizate ca obiecte promoționale. Acestea sunt ideale pentru a fi oferite participanților, asigurându-se astfel că brandul companiei este vizibil și apreciat. Fiecare breloc personalizat Bale poate deveni un instrument de marketing eficient, amintind destinatarii de evenimentul respectiv și de compania organizatoare.

Avantajele brelocurilor personalizate Bale

 1. Calitate superioară: Materialele de înaltă calitate și tehnica de gravură laser asigură un produs de top, care va rezista în timp.
 2. Personalizare detaliată: Posibilitatea de a personaliza fiecare breloc în detaliu oferă companiilor șansa de a reflecta identitatea și valorile lor.
 3. Livrare rapidă: Timpul de livrare de doar 4 zile lucrătoare este ideal pentru companiile care au nevoie de cadouri personalizate într-un interval scurt de timp.
 4. Versatilitate: Brelocurile personalizate Bale sunt potrivite pentru o varietate de utilizări, de la cadouri pentru angajați și clienți, până la obiecte promoționale la evenimente.
 5. Prezentare elegantă: Ambalajul în cutii de cadou negre adaugă un plus de eleganță și profesionalism fiecărui breloc.

Brelocurile personalizate Bale reprezintă o alegere excelentă pentru companiile care doresc să își promoveze brandul într-un mod elegant și eficient. Realizate din materiale de înaltă calitate și personalizate prin gravură laser, aceste brelocuri combină utilitatea cu estetica, devenind astfel cadouri apreciate și memorabile. Livrarea rapidă și ambalajul de lux completează pachetul, asigurându-se că fiecare breloc ajunge la destinatari în condiții perfecte. Indiferent de ocazie, brelocurile personalizate Bale sunt o opțiune de top pentru orice companie.

Brelocuri personalizate Bale

Aceste brelocuri personalizate Bale creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate, prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate40 g
Dimensiuni65 × 22 × 8 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Graphite, Portocaliu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.