Breloc Bookey
Breloc Bookey

Breloc Bookey

0,75 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Brelocul Bookey este realizat din bambus, având un inel metalic. Dimensiunea de personalizare este un diamteru de 30 mm (pe modelul rotind) și de 45 x 25 mm (pe modelul dreptunghiular) și se realizează prin gravură laser sau tampografie la o culoare. Bambusul este un produs natural, astfel că pot apărea diferențe la personalizare. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Breloc Bookey

Acest breloc Bookey se poate personaliza prin gravură laser sau tampografie la o culoare. inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoșionale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Breloc Bookey

Livrare rapidă

Datorita fluxurilor de aprovizionare constante si a stocurilor interne, livrarea acestor brelocuri din bambus Bookey se realizeaza EXPRESS! Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Breloc Bookey

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brelocurile personalizate Bookey din portofoliul nostru. În plus, brelocurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că brelocurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Breloc Bookey

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste brelocuri personalizate din bambus Bookey pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing si comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser sau tampografie la o culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Brelocurile din bambus Bookey sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste brelocuri sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de brelocurile personalizate Bookey.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Breloc Bookey

Acest breloc Bookey creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate7 g
Dimensiuni40 × 40 × 2 mm
Formă: Alege culoarea

Dreptunghi, Rotund

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.