Vesta de protectie Visible
Vesta de protectie Visible

Vesta de protectie Visible

2,75 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Vesta de protecție Visible este realizată din poliester 100%. Are 2 benzi reflectorizante orizontale și o închidere frontală cu velcro. Este certificată cu clasa 2 de vizibilitate. Mărime unică: 650 x 700 mm. Se livrează ambalate individual într-un săculeț de aceeași culoare cu vesta. Personalizarea se poate realiza prin serigrafie la maxim 4 culori sau transfer digital în policromie pe față (dimensiune maximă de 150 x 100 mm) sau pe spate (dimensiune maximă de 250 x 190 mm). Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Vesta de protectie Visible

Această vesta de protectie Visible se poate personaliza prin serigrafie la maxim 4 culori sau prin transfer digital în policromie. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Vesta de protectie Visible

Gamă de culori adaptată nevoilor

Datorită celor 2 culori de bază disponibile, aceste veste personalizate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Vesta de protectie Visible

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu vestele personalizate Visible din portofoliul nostru. În plus, vestele personalizate au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că vestele sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Vesta de protectie Visible

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Aceste veste personalizate pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la maxim 4 culori sau prin transfer digital în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Vestele Visible sunt utile în situații specifice, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Vestele reflectorizante Visible fac parte din categoria celor mai practice veste, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cu siguranță, clienții și partenerii de afaceri, vor fi plăcut surprinși de acest cadou personalizat! Personalizarea de calitate și suprafața de expunere a graficii, reprezintă două atribute esențiale când vorbim de veste personalizate.

Vesta de protectie Visible

Această vesta de protectie Visible creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate145 g
Dimensiuni650 × 700 × 5 mm
Culoare: Alege culoarea

Galben, Portocaliu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.