Sticla din otel inoxidabil Odin
Sticla din otel inoxidabil Odin
8,64  Prețul inițial a fost: 8,64 €.6,56 Prețul curent este: 6,56 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Sticla din otel inoxidabil Odin

Prețul inițial a fost: 8,64 €.Prețul curent este: 6,56 €.

-24%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Sticla din oțel inoxidabil Odin are perete dublu și acoperire cauciucată. Capacitate de 550 ml. Se livrează într-o cutie-cadou. Dimensiunea de personalizare este de 100 x 229 mm și se realizează prin print UV 360 de grade în policromie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticla din otel inoxidabil Odin

Această sticla din otel inoxidabil Odin se poate personaliza print imprimare UV cilidrică în policromie. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de sticle personalizate. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sticla din otel inoxidabil Odin

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor sticle personalizate Odin se realizează EXPRESS! Începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticla din otel inoxidabil Odin

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele personalizate Odin din portofoliul nostru. În plus, toate sticlele sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că recipientele pentru servirea băuturilor sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sticla din otel inoxidabil Odin

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste sticle personalizate Odin pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactila și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin imprimare UV cilindrică în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, sticlele Odin sunt instrumente utile pe orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticlele personalizate Odin sunt obiecte promoționale extrem de utile și pot fi incluse cu succes în cadrul cadourilor business.

Sticla din otel inoxidabil Odin

Această sticlă din oțel inoxidabil Odin creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate309 g
Dimensiuni220 × 70 × 70 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru inchis, Gri inchis, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.