stickere autocolant
Stickere autocolant

Stickere autocolant

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste stickere autocolant sunt imprimate in policromie la cea mai buna rezolutie. Pot sa aiba orice forma, iar suprafata lor este cuprinsa intre 1 si 1500 cmp. Fiind vorba despre un produs complet personalizat (forma si cantitate), pretul se va comunica dupa macheta grafica. Te rugam sa ne contactezi pentru mai multe detalii. Livrare rapida in 1-5 zile lucratoare!

Stickere autocolant

Personalizarea in policromie a acestor stickere din autocolant se realizeaza cu sigle, date de contact sau logo-uri si mesaje promotionale, in functie de solicitarea fiecarui client. Ne trimiteti grafica si noi ne ocupam de restul!

stickere autocolant
magnet personalizat pentru frigider

Livrare rapida

Datorita fluxurilor de aprovizionare constante si a stocurilor interne, livrarea acestor stickere personalizate integral, se realizeaza foarte repede! In doar 1-5 zile lucratoare de la comanda!

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu stickerele personalizate din portofoliul nostru. In plus, fiecare sticker este verificat cu atentie. Trebuie sa avem siguranta ca aceste stickere sunt impecabile si indeplinesc standardele de calitate.

magnet personalizat pentru frigider

O campanie este de succes cand transmite mesajul corect, iar aceste stickere autocolant frigider pe care le avem in portofoliu, ofera o eleganta tactila si un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomanda ca fiind instrumente puternice de marketing si comunicare. Sunt personalizabile in policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Stickerele din autocolant au utilizare multipla, de la indicatoare interne, pana la vitrine decorate sau podele cu avertismente utile. Stickerele fac parte din familia celor mai ieftine produse office, fiind printre cele mai vandute obiecte promotionale.

Cea mai buna varianta pentru campanii de marketing remarcabile, cu costuri optime, este reprezentata de acest sticker personalizat fullcolor. De asemenea, poate fi inclus in categoria cadourilor business.

Stickere autocolant

Aceste stickere din autocolant creeaza o imagine buna si de lunga durata in raport cu clientii, astfel ca cei mai multi isi vor aminti de brand-ul promovat, chiar si dupa 12 luni. Impresionant, nu-i asa? 

Echipa noastra lucreaza in permanenta pentru a-ti pune la indemana obiecte promotionale de calitate prin care sa fie evidentiate standardele si valorile pe care le promovezi. La noi vei gasi, intotdeauna, solutia ideala intre cea mai buna calitate, timp si pret redus, precum si livrare rapida!

Informații suplimentare

Greutate10 g

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.