Stick USB Swivel
Stick USB Swivel
2,81 5,37  Selectează opțiunile

Stick USB Swivel

2,81 5,37 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Stick-ul USB Swivel este realizat din metal și plastic. Capacitățile disponibile sunt: 2 Gb, 4 Gb, 8 Gb, 16 Gb, 32 Gb, 64 Gb și 132 Gb. Standardul USB este 2.0. Viteza de scriere este de 4,5 Mb/s, iar cea de citire este de 12 Mb/s. Deschiderea se realizează prin rotire. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 13 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Stick USB Swivel

Acest stick USB Swivel se poate personaliza prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Stick USB Swivel

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Stick-ul Swivel este disponibil în 15 culori. Și datorită fluxurilor de aprovizionare constante, livrarea acestei memorii USB personalizate Swivel se realizează EXPRESS! Începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Stick USB Swivel

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu stickurile USB Swivel din portofoliul nostru. În plus, stickurile Swivel sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Stick USB Swivel

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această memorie USB personalizata Swivel pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Memoriile USB sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste stickuri Swivel sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale, fiind foarte accesibile. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de memoriile Swivel.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm memoria USB Swivel?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste memorii USB Swivel. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de stickuri USB Swivel în fiecare zi!

USB Swivel

Îți prezentăm stick-ul USB Swivel – accesoriul tehnic perfect pentru nevoile tale de stocare! Din 15 culori vibrante din care să alegi, poți selecta culoarea care reprezintă cel mai bine marca sau brand-ul tău. Fiind disponibil cu capacități de 2 Gb, 4 Gb, 8 Gb, 16 Gb, 32 Gb, 64 Gb și 132 Gb, poți stoca și transfera cu ușurință fișiere, prezentări, documente, muzică și videoclipuri importante.

Dar asta nu este totul! Memoria USB Swivel poate fi personalizată cu logo-ul companiei tale sau cu un design unic prin gravură laser. Iar gravura laser este garantată să dureze o viață. Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru cadouri corporative, evenimente promoționale sau pur și simplu pentru a oferi un cadou atent și personalizat.

Ne mândrim cu serviciul nostru de livrare rapidă și eficientă. Comanda ta va fi expediată în termen de 6 zile lucrătoare! Te asigurăm că vei intra în posesia stick-urilor USB personalizate cât mai curând posibil.

Te rugăm să reții că comanda minimă pentru stick-ul USB Swivel este de 100 de bucăți. Si, în plus, îți oferim cel mai bun preț pe piață, asigurându-te că vei obține cea mai mare valoare pentru bugetul cheltuit!

Alege USB-ul Swivel pentru toate afacerea ta!

Stick USB Swivel

Acest stick USB Swivel creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate14 g
Dimensiuni55 × 20 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru deschis, Albastru inchis, Argintiu, Auriu, Galben, Gri, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Verde, Verde deschis, Violet

Capacitate: Fără selecție

2 Gb, 4 Gb, 8 Gb, 16 Gb, 32 Gb, 64 Gb, 128 Gb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.