Speaker bluetooth Taifun
Speaker bluetooth Taifun

Speaker bluetooth Taifun

4,99 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Speakerul bluetooth Taifun are aspect metalic și este iluminat cu LED pe timpul folosirii. Include cablu USB. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 20 mm și se poate realiza prin tampografie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Speaker bluetooth Taifun

Acest speaker bluetooth Taifun este proiectat special pentru personalizare prin tampografie. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de ascultarea muzicii preferate. Ne trimiți grafica și ne ocupăm noi de restul!

Speaker bluetooth Taifun

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor boxe Taifun se realizează EXPRESS! Începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Speaker bluetooth Taifun

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu boxa bluetooth personalizată Taifun din portofoliul nostru. În plus, boxele sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că boxele gravate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Speaker bluetooth Taifun

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste boxe bluetooth personalizate pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin tampografie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, boxele bluetooth sunt accesorii utile pentru orice pasionat de muzică. Iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Această boxa personalizata Taifun este un obiect promoțional extrem de util și poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de PERSONALIZARE DE CALITATE!

Speaker bluetooth Taifun

Acest speaker bluetooth Taifun creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate90 g
Dimensiuni58 × 58 × 51 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Gri, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.