Sepcute personalizate Santa Fe
Sepcute personalizate Santa Fe
1,39  Original price was: 1,39 €.1,29 Current price is: 1,29 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Sepcute personalizate Santa Fe

Original price was: 1,39 €.Current price is: 1,29 €.

-7%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste sepcute personalizate Santa Fe sunt fabricate din bumbac 100%. Închiderea se realizeaza prin scai, în partea din spate. Au prevăzute cinci panouri. Dimensiunea de personalizare este de 90 x 50 mm și se realizează prin serigrafie la o culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sepcute personalizate Santa Fe

Aceste sepcute personalizate Santa Fe se pot inscripționa prin serigrafie la o culoare. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sepcute personalizate Santa Fe
Sepcute personalizate Santa Fe

Livrare rapidă

Datorită celor 10 culori disponibile, aceste sepcute Santa Fe sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sepcile Santa Fe din portofoliul nostru. În plus, toate șepcile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste sepci personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sepcute personalizate Santa Fe

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar sepcile Santa Fe pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la o culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Șepcile sunt produse utile în aproape orice perioadă a anului, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste sepci personalizate fac parte din familia celor mai atractive textile, fiind printre cele mai căutate obiecte promoționale. Șapca Santa Fe este un produs cu destinație precisă, fiind utilizată în activitățile specifice. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Sepcute personalizate Santa Fe

Această sepcuta personalizata creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate57 g
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru inchis, Galben, Gri, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.