Sepci din bumbac Uranus
Sepci din bumbac Uranus

Sepci din bumbac Uranus

1,24 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Șepcile Uranus sunt fabricate din bumbac 100% și au cinci panouri. Închiderea se realizează prin velcro. Au prevăzute orificii de aerisire brodate, asortate. pentru ventilare. Dimensiunea de personalizare este de 80 x 40 mm si se realizează pe panoul frontal prin serigrafie maxim 1 culoare, transfer termic maxim 2 culori sau prin broderie maxim 8 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare.

Sepci din bumbac Uranus

Aceste sepci din bumbac Uranus se personalizează prin serigrafie, transfer termic sau broderie. Se realizeaza cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în functie de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sepci din bumbac Uranus
Sepci din bumbac Uranus

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor sepci personalizate se realizează foarte repede. În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu șepcile personalizate Uranus din portofoliul nostru. În plus, toate șepcile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste sepci personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sepci din bumbac Uranus

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar sepcile personalizate Uranus pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie, transfer termic sau broderie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Șepcile sunt produse utile în aproape orice perioadă a anului, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste sepci personalizate fac parte din familia celor mai ieftine șepcuțe personalizate, fiind printre cele mai căutate obiecte promoționale. Șapca Uranus este un produs cu destinație precisă, fiind utilizate în activitățile specifice. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Sepci din bumbac Uranus

Aceste sepci din bumbac Uranus creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate60 g
Dimensiuni580 × 170 × 170 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru inchis, Galben, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.