Sacosa Totecolor
Sacosa Totecolor
0,69  Prețul inițial a fost: 0,69 €.0,48 Prețul curent este: 0,48 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Sacosa Totecolor

Prețul inițial a fost: 0,69 €.Prețul curent este: 0,48 €.

-30%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Sacoșele pentru cumpărături Totecolor sunt realizate din material neţesut de 80 gr/mp. Sacoșa beneficiază de mânere lungi de 40 de centimetri, întărite. Dimensiunea de personalizare este de 300 x 300 mm și se poate realiza prin serigrafie la maxim o culoare sau transfer digital fullcolor. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sacosa Totecolor

Această sacosa Totecolor se poate personalizare prin serigrafie la maxim o culoare sau transfer digital fullcolor. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sacosa Totecolor

Gamă largă de culori

Datorită celor 12 culori disponibile, aceste sacoșe personalizate Totecolor sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sacosa Totecolor

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sacoșele Totecolor din portofoliul nostru. În plus, toate sacoșele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste sacoșe pentru cumpărături sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sacosa Totecolor

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste sacoșe  personalizate Totecolor pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la maxim o culoare sau transfer digital fullcolor, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sacoșele Totecolor sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sacoșele personalizate fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Sacoșa Totecolor este un produs cu destinație complexă, fiind utilizate pentru activitatea de zi cu zi de la cumpărături. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Sacosa Totecolor

Această sacosa Totecolor creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate39 g
Dimensiuni400 × 400 × 5 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru inchis, Fuchsia, Galben, Gri, Ivory, Negru, Portocaliu, Rosu, Turquoise, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.