Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour
Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour
1,52  Prețul inițial a fost: 1,52 €.1,19 Prețul curent este: 1,19 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour

Prețul inițial a fost: 1,52 €.Prețul curent este: 1,19 €.

-22%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Sacoșa pentru cumpărături Cottonel Colour este fabricată din bumbac cu gramajul de 180 g/mp. Sacoșa beneficiază de mânere lungi. Dimensiunea de personalizare este de 300 x 300 mm și se poate realiza prin serigrafie, maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour

Acestă sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour se poate personaliza prin serigrafie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 14 culori disponibile, aceste sacoșe personalizate Cottonel Colour sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Fluxurile de aprovizionare constante și stocurile interne influențează livrarea sacoselor personalizate Cottonel Colour, care se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sacoșele Cottonel Colour din portofoliul nostru. În plus, toate sacoșele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste sacoșe pentru cumpărături sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste sacoșe pentru cumpărături pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie, maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sacoșele Cottonel Colour sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sacoșele personalizate fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Sacoșa Cottonel Colour este un produs cu destinație complexă, fiind utilizate pentru activitatea de zi cu zi de la cumpărături. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour

Această sacosa pentru cumparaturi Cottonel Colour creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate69 g
Dimensiuni420 × 380 × 5 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru inchis, Fuchsia, Galben, Gri, Gri inchis, Lime, Navy, Negru, Portocaliu, Rosu, Turquoise, Verde inchis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.