Prosoape Olima
Prosoape Olima
2,79 8,82  Selectează opțiunile

Prosoape Olima

2,79 8,82 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Prosoapele Olima sunt realizate din bumbac 100% cu gramaj de 360 g/mp. Dimensiunile disponibile sunt de 30×50 cm, 50×100 cm, 70×140 cm și 100×150 cm. Dimensiunea de personalizare este de 21 x 29 cm și se poate realiza prin transfer digital în policromie sau transfer serigrafic la maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 6-10 zile lucrătoare!

Prosoape Olima

Aceste prosoape Olima se pot personaliza prin transfer digital în policromie sau transfer serigrafic la maxim 4 culori. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Prosoape Olima

Gamă largă de culori

Datorită celor 12 culori disponibile, aceste prosoape personalizate Olima sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în 6-10 zile lucrătoare!

Prosoape Olima

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu prosoaprele personalizate Olima din portofoliul nostru. În plus, toate prosoapele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste prosoape personalizate din bumbac sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Prosoape Olima

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste prosoape personalizate Olima pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin transfer digital în policromie sau transfer serigrafic la maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Prosoapele din bumbac sunt instrumente utile în viața de zi cu zi, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Prosoapele personalizate Olima fac parte din familia obiectelor promoționale pentru casă, fiind printre cele mai elegante articole. Drept urmare, sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale personalizate. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, cu impact deosebit, este reprezentată de prosoapele Olima.

Prosop personalizat

Prosoape Olima

Aceste prosoape Olima creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Culoare: Alege culoarea

Carribean Blue, Heliconia, Kelly Green, Lime, Marine Blue, Orange, Purple, Red, Royal Blue, Sand, White, Yellow

Dimensiune: Alege culoarea

30×50 cm, 50×100 cm, 70×140 cm, 100×150 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.