Powerbank Wolfsberg 8000 mAh
Powerbank Wolfsberg 8000 mAh
9,98  Prețul inițial a fost: 9,98 €.8,92 Prețul curent este: 8,92 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Powerbank Wolfsberg 8000 mAh

Prețul inițial a fost: 9,98 €.Prețul curent este: 8,92 €.

-11%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Bateria externă Wolfsberg are o capacitate de 8000 mAh. Este realizată din aluminiu și are un indicator pentru nivelul de încărcare. Conține cablu de încărcare micro-USB. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 40 mm și se realizează prin gravură laser pe ambele părți ale bateriei externe. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Powerbank Wolfsberg 8000 mAh

Acest powerbank Wolfsberg 8000 mAh se inscripționează prin gravură laser. Personalizarea se poate realiza cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Powerbank Wolfsberg 8000 mAh

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor baterii externe Wolfsberg 8000 mAh se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Powerbank Wolfsberg 8000 mAh

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceasta baterie externă personalizată Wolfsberg din portofoliul nostru. În plus, bateriile externe sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că bateriile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Powerbank Wolfsberg 8000 mAh

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această baterie externa personalizata Wolfsberg pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță aparte și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Bateriile externe sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Bateriile externe Wolfsberg fac parte din familia celor mai elegante baterii externe, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Bateria externa personalizata Wolfsberg 8000 mAh este un obiect promoțional extrem de util ce poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business. Reprezintă soluția ideală pentru încărcarea rapidă a telefoanelor mobile!

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm bateriile externe Wolfsberg?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste baterii externe. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de baterii externe în fiecare zi!

Powerbank Wolfsberg 8000 mAh

Acest powerbank Wolfsberg 8000 mAh creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate158 g
Dimensiuni153 × 76 × 9 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Gri, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.