Port USB Raluhub
Port USB Raluhub

Port USB Raluhub

4,92 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Hub USB din aluminiu reciclat, cu 2 porturi USB și 1 USB-C, USB 2.0. Inclusiv cablu cu conexiuni USB și USB-C. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 20 mm și se realizează prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 3-5 zile lucrătoare!

Port USB Raluhub

Acest port USB Raluhub este proiectat special pentru personalizare prin gravură laser. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de a avea mai multe porturi USB la îndemână. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Port USB Raluhub

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor porturi USB din aluminiu reciclat se realizează foarte repede! În doar 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Port USB Raluhub

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu acest hub USB Raluhub din portofoliul nostru. În plus, hub-urile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că hub-urile gravate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Port USB Raluhub

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Aceste porturi Raluhub pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Se personalizează prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales. Hub-urile USB sunt instrumente utile pe orice birou, în apropierea oricărui laptop sau calculator, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Acest hub USB personalizat este un obiect promoțional extrem de util și poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Port USB Raluhub

Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 500 de hub-uri în fiecare zi!

Acest port USB Raluhub creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă în 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate55 g
Dimensiuni80 × 36 × 10 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Argintiu, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.