Pixuri personalizate din pluta Korte
Pixuri personalizate din pluta Korte

Pixuri personalizate din pluta Korte

0,38 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Korte sunt realizate din plută naturală și au butonul din lemn. Deschiderea se realizează prin apăsare. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 70 x 5 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV în policromie (pe corpul pixului) și 25 x 6 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori (pe clipul din plastic). Pluta este un produs natural, astfel pot apărea diferențe la personalizare. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Pixuri personalizate din pluta Korte

Aceste pixuri personalizate din pluta Korte se pot inscripționa prin print UV în policromie sau tampografie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri personalizate din pluta Korte
Pixuri personalizate din pluta Korte

Gamă largă de culori

Datorită celor 10 culori disponibile, aceste pixuri din plută Korte sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă.

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile personalizate din pluta Korte din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile Korte sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri personalizate din pluta Korte

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri din plută Korte pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin print UV în policromie pe corpul pixului sau prin tampografie, maxim 4 culori pe clips cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Pixurile Korte sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate din plută Korte fac parte din familia celor mai apreciate instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing elegante, cu costuri minime, este reprezentată de pixurile Korte.

Pixuri personalizate din pluta Korte

Pixurile din plută Korte creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clientii, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate6 g
Dimensiuni136 × 11 × 11 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru deschis, Galben, Maro, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.