Pixuri personalizate Acate
Pixuri personalizate Acate
0,20  Prețul inițial a fost: 0,20 €.0,13 Prețul curent este: 0,13 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri personalizate Acate

Prețul inițial a fost: 0,20 €.Prețul curent este: 0,13 €.

-35%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste pixuri personalizate Acate sunt realizate din plastic translucent și au zona de prindere cauciucată. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 6 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV în policromie. Mina este de culoare albastră. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri personalizate Acate

Aceste pixuri personalizate Acate se pot inscripționa prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV în policromie. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri personalizate Acate
Pixuri personalizate Acate

Gamă largă de culori

Datorită celor 14 culori disponibile, aceste pixuri personalizate sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Acate din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri personalizate Acate

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste pixuri personalizate Acate pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 4 culori sau print UV în policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Acate sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate Acate fac parte din familia celor mai ieftine instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri decente, este reprezentată de pixurile inscripționate Acate.

Pixuri personalizate Acate

Pixurile Acate creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate13 g
Dimensiuni145 × 13 × 13 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Albastru deschis, Albastru inchis, Burgundy, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Turquoise, Verde, Verde deschis, Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.