Pixuri metalice gravate Wobby
Pixuri metalice gravate Wobby

Pixuri metalice gravate Wobby

1,53 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile metalice Wobby au finisaj cauciucat. Se deschide prin răsucire. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 35 x 6 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri metalice gravate Wobby

Aceste pixuri metalice gravate Wobby se pot personaliza prin gravură laser de înaltă calitate. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri metalice gravate Wobby

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri personalizate Wobby se realizează foarte repede! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri metalice gravate Wobby

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste  pixuri gravate Wobby din portofoliul nostru.  În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri metalice gravate Wobby

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice gravate Wobby pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Aceste pixurile gravate Wobby sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate Wobby fac parte din familia celor mai elegante instrumente de scris, fiind printre cele mai apreciate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing elegante, cu costuri decente, este reprezentată de aceste pixuri personalizate Wobby.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pixuri Metalice Gravate Wobby

Aceste pixuri metalice gravate Wobby reprezintă un produs de excepție, destinat companiilor care doresc să ofere un instrument de scris premium, elegant și personalizat. Realizate cu atenție deosebită la detalii și din materiale de înaltă calitate, aceste pixuri sunt nu doar funcționale, ci și un adevărat simbol al rafinamentului și profesionalismului. Cu un design modern și sofisticat, aceste pixuri metalice gravate Wobby sunt ideale pentru a fi utilizate ca instrumente de scris în cadrul întâlnirilor de afaceri, conferințelor sau ca obiecte promoționale de lux.

Design și Materiale

Pixurile metalice Wobby sunt realizate dintr-un metal de calitate superioară, oferind o durabilitate excepțională și o senzație plăcută la atingere. Metalul utilizat în fabricarea acestor pixuri este rezistent la uzură și zgârieturi, asigurându-i astfel o longevitate extinsă și o apariție impecabilă pe termen lung.

Pixul are un mecanism rotativ pentru deschidere, ceea ce adaugă un element suplimentar de eleganță și comoditate. Acest mecanism permite utilizatorului să activeze sau să dezactiveze pixul printr-o simplă rotație, eliminând astfel riscul de pierdere a capacului și asigurând o utilizare rapidă și eficientă.

Finisajul cauciucat al pixului contribuie la confortul utilizării, oferind o prindere sigură și plăcută. Textura moale a cauciucului previne alunecarea și asigură o experiență de scris confortabilă, chiar și în timpul utilizării prelungite.

Caracteristici Tehnice

 1. Material: Metal de înaltă calitate
 2. Mecanism: Rotativ pentru deschidere și închidere
 3. Finisaj: Cauciucat pentru o prindere confortabilă
 4. Culoare Mina: Albastră
 5. Culori Disponibile: Negru, Graphite, Alb
 6. Personalizare: Gravură laser de tip oglindă
 7. Livrare: Începând cu 3 zile lucrătoare de la comandă

Personalizare prin Gravură Laser

Unul dintre aspectele cele mai distinctive ale acestor pixuri metalice gravate Wobby este posibilitatea de personalizare prin gravură laser specială, de tip oglindă. Această tehnologie de gravură asigură o finisare precisă și detaliată, oferind un aspect elegant și profesional.

Gravura de tip oglindă reflectă lumina într-un mod aparte, evidențiind logo-ul companiei sau mesajul personalizat într-un mod strălucitor și sofisticat. Această tehnică de personalizare nu doar că adaugă un plus de valoare estetică pixului, dar și subliniază identitatea și imaginea de brand a companiei.

Utilizare și Beneficii

Aceste pixuri metalice gravate Wobby sunt extrem de versatile și pot fi utilizate în diverse contexte corporative și nu numai. Iată câteva dintre scenariile în care aceste pixuri își demonstrează utilitatea și eficiența:

 1. Întâlniri de Afaceri: Cu un design elegant și profesional, aceste pixuri personalizate Wobby sunt ideale pentru a fi utilizate în timpul întâlnirilor de afaceri. Acestea oferă un plus de prestigiu și subliniază atenția companiei la detalii și calitate.
 2. Conferințe și Evenimente: Pixurile personalizate pot fi oferite participanților la conferințe sau evenimente corporative, servind drept suveniruri de lux și instrumente utile.
 3. Cadouri pentru Angajați și Parteneri: Oferirea acestor pixuri metalice gravate Wobby ca și cadouri pentru angajați sau parteneri de afaceri este o modalitate excelentă de a arăta aprecierea și de a consolida relațiile profesionale.
 4. Obiecte Promoționale: În campaniile de marketing, pixurile personalizate sunt obiecte promoționale eficiente, contribuind la creșterea vizibilității brandului și la atragerea clienților.

Culori Disponibile

Aceste pixuri metalice gravate Wobby sunt disponibile în trei culori elegante și versatile: negru, graphite și alb. Aceste culori au fost alese pentru a se potrivi cu diverse stiluri și preferințe, asigurând astfel că fiecare companie poate găsi varianta care se aliniază cel mai bine cu imaginea sa de brand.

 1. Negru: O alegere clasică și sofisticată, culoarea neagră denotă profesionalism și eleganță. Pixurile negre sunt ideale pentru companiile care doresc să transmită o imagine de autoritate și rafinament.
 2. Graphite: Culoarea graphite oferă o notă modernă și stilată, fiind perfectă pentru companiile care doresc să adauge un element de contemporaneitate și inovație în accesoriile lor de birou.
 3. Alb: Pixurile albe sunt simbolul purității și al simplității elegante. Această culoare este potrivită pentru companiile care doresc să transmită claritate, transparență și o estetică curată.

Livrare și Termene

Aceste pixuri metalice gravate Wobby beneficiază de un serviciu rapid de livrare, comenzile fiind onorate începând cu 3 zile lucrătoare de la plasarea acestora. Acest termen scurt de livrare asigură că pixurile personalizate ajung la destinatar într-un timp optim, permițând companiilor să își desfășoare activitățile fără întârzieri.

Avantaje Competitive

Aceste pixuri metalice gravate Wobby se disting printr-o serie de avantaje competitive care le fac o alegere preferată pentru companii:

 1. Calitate Superioară: Materialele de înaltă calitate și tehnologia avansată de gravură asigură un produs durabil și estetic plăcut.
 2. Personalizare Detaliată: Gravura laser de tip oglindă permite personalizarea detaliată și precisă, reflectând profesionalismul companiei.
 3. Design Ergonomic: Finisajul cauciucat și mecanismul rotativ oferă o experiență de utilizare confortabilă și ușoară.
 4. Livrare Rapidă: Termenul de livrare rapid de 3 zile lucrătoare garantează promptitudinea și eficiența în procesul de achiziție.
 5. Versatilitate: Pixurile sunt potrivite pentru diverse utilizări corporative, de la întâlniri de afaceri la cadouri și obiecte promoționale.

Concluzie

Aceste pixuri metalice gravate Wobby reprezintă o alegere excelentă pentru companiile care doresc să investească într-un instrument de scris de calitate superioară, personalizat și elegant. Cu un design sofisticat, materiale durabile și o tehnologie avansată de gravură, aceste pixuri personalizate sunt simbolul profesionalismului și al atenției la detalii.

Disponibile în culori versatile precum negru, graphite și alb, aceste pixuri gravate Wobby se potrivesc perfect cu diverse stiluri și preferințe. Livrarea rapidă și personalizarea precisă asigură că aceste pixuri personalizate își găsesc locul în orice context corporativ, contribuind la consolidarea imaginii de brand și la eficientizarea activităților zilnice.

Fie că sunt utilizate în cadrul întâlnirilor de afaceri, oferite ca și cadouri pentru angajați și parteneri, sau distribuite ca obiecte promoționale, aceste pixuri metalice gravate Wobby sunt o alegere inspirată pentru orice companie care apreciază calitatea, eleganța și funcționalitatea.

Pixuri metalice gravate Wobby

Aceste pixuri metalice gravate Wobby creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Mai multe pixuri premium personalizabile găsești AICI!

Informații suplimentare

Greutate17 g
Dimensiuni134 × 11 × 11 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Graphite, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.