Pixuri metalice Alvik
Pixuri metalice Alvik
1,62  Prețul inițial a fost: 1,62 €.0,89 Prețul curent este: 0,89 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri metalice Alvik

Prețul inițial a fost: 1,62 €.Prețul curent este: 0,89 €.

-45%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste pixuri Alvik sunt elegante și au un design clasic. Corpul pixului este realizat din aluminiu reciclat. Deschiderea se realizeaza prin răsucire. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 5 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 5-7 zile lucrătoare!

Pixuri metalice Alvik

Aceste pixuri metalice Alvik sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de pixuri metalice personalizate. Ne trimiteți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri metalice Alvik
Pixuri metalice Alvik

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri gravate Alvik se realizează foarte repede! În doar 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice gravate Alvik din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile Alvik sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri metalice Alvik

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri gravate Alvik pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, pixurile Alvik sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri personalizate Alvik sunt printre cele mai elegante instrumente de scris. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing rafinate și de calitate, este reprezentată de pixurile metalice Alvik.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri din metal. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 5000 de pixuri din metal în fiecare zi!

Pixuri metalice Alvik

Aceste pixuri elegante Alvik creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate18 g
Dimensiuni142 × 10 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru inchis, Burgundy, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.