Pixuri din paie Pecas
Pixuri din paie Pecas

Pixuri din paie Pecas

0,22 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste pixuri ecologice Pecas sunt realizate din paie 50% și ABS 50%. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 80 x 7 mm și se realizează prin tampografie la maxim 4 culori. Mina este de culoare albastră. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri din paie Pecas

Aceste pixuri din paie Pecas se pot inscripționa prin tampografie la maxim patru culori cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pixuri din paie Pecas

Gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, aceste pixuri ecologice Pecas sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri din paie Pecas

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Pecas din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile Pecas sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri din paie Pecas

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri ecologice personalizate Pecas pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim patru culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Pecas sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate Pecas fac parte din familia celor mai ieftine instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri mici, este reprezentată de pixurile personalizate Pecas.

Pixuri din paie Pecas

Aceste pixuri din paie Pecas creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate8 g
Dimensiuni140 × 10 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Bej, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.