Pixuri din aluminiu gravate Elon
Pixuri din aluminiu gravate Elon

Pixuri din aluminiu gravate Elon

1,32 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Elon sunt realizate din aluminiu. Au finisaj mat și accesorii aurii. Deschiderea se realizeaza prin apăsare. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 5 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Pixuri din aluminiu gravate Elon

Aceste pixuri din aluminiu gravate Elon sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de pixuri metalice personalizate. Ne trimiteți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri din aluminiu gravate Elon
Pixuri din aluminiu gravate Elon

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri gravate Elon se realizează foarte repede! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice gravate Elon din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile Elon sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri din aluminiu gravate Elon

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri din aluminiu Elon pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, pixurile Elon sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri personalizate Elon sunt printre cele mai elegante instrumente de scris. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing rafinate și de calitate, este reprezentată de pixurile metalice Elon.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri din aluminiu gravate Elon

Aceste pixuri din aluminiu gravate Elon creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate20 g
Dimensiuni147 × 8 × 8 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.