Pixuri cu etui Rio
Pixuri cu etui Rio

Pixuri cu etui Rio

2,61 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Rio este un pix elegant ambalat într-un etui din hârtie care se potrivește cu culoarea pixului. Culoarea mată contrastează frumos cu finisajele negre. Deschiderea se realizeaza prin răsucire. Mina este de culoare albastră. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 3-6 zile lucrătoare, incluzând personalizarea!

Pixuri cu etui Rio

Aceste pixuri cu etui Rio sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de pixuri metalice personalizate. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri cu etui Rio

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri personalizate Rio se realizează EXPRESS! În 3-6 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri cu etui Rio

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice gravate Rio din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile Rio sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri cu etui Rio

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste pixuri gravate Rio pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, pixurile Rio sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri personalizate Rio sunt printre cele mai elegante instrumente de scris. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing rafinate și de calitate, este reprezentată de pixurile metalice Rio.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri din metal. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 5000 de pixuri din metal în fiecare zi!

Pixuri cu etui Rio

Aceste pixuri cu etui Rio creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă în 3-6 zile lucrătoare de la comandă, incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate33 g
Dimensiuni176 × 28 × 23 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Graphite, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.