Pix din fibre naturale Devin
Pix din fibre naturale Devin
0,36  Prețul inițial a fost: 0,36 €.0,31 Prețul curent este: 0,31 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pix din fibre naturale Devin

Prețul inițial a fost: 0,36 €.Prețul curent este: 0,31 €.

-14%

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixul Devin este realizat din fibre de paie de grâu și ABS. Au un mecanism de răsucire pentru deschidere și clip metalic. Pix eco-friendly. Mina este de culoare neagră. Dimensiunea de personalizare este de 35 x 5 mm si se realizează prin tampografie la maxim 4 culori. Prețul personalizării afișat este valabil pentru modalitatea descrisă. Pentru alte opțiuni de personalizare (tehnologie, număr de culori, număr de poziții), te rugăm să ne contactezi pentru un preț specific. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix din fibre naturale Devin

Acest pix din fibre naturale Devin se poate inscripționa prin tampografie la maxim 4 culori cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pix din fibre naturale Devin
Pix din fibre naturale Devin

Gamă largă de culori

Datorită celor 3 culori disponibile, aceste pixuri ecologice Devin sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Devin din portofoliul nostru. În plus, pixurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că pixurile ecologice sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pix din fibre naturale Devin

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest pix din fibre naturale Devin pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim patru culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Devin sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Pixurile personalizate Devin fac parte din familia celor mai ieftine instrumente de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri mici, este reprezentată de pixurile personalizate Devin.

Pix din fibre naturale Devin

Pixurile din fibre naturale Devin creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate5 g
Dimensiuni126 × 8 × 8 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru deschis, Natural, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.