Notesuri personalizate A6 Lubeck
Notesuri personalizate A6 Lubeck

Notesuri personalizate A6 Lubeck

1,29 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste notesuri personalizat A6 Lubeck conțin 190 de pagini veline. Coperta este din PU. Beneficiază de șnur elastic, semn de carte și buclă pentru pix/stilou. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 100 mm și se realizează prin serigrafie la o culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notesuri personalizate A6 Lubeck

Aceste notesuri personalizate A6 Lubeck se pot inscripționa prin serigrafie la o culoare, pe coperta față. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notesuri personalizate A6 Lubeck
Notesuri personalizate A6 Lubeck

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea notesurilor personalizate A6 Lubeck se realizează EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesurile A6 Lubeck din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile Lubeck sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notesuri personalizate A6 Lubeck

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste notesuri personalizate A6 Lubeck pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la o culoare pe coperta față. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesurile personalizate Lubeck sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cel care le primește își amintește cu ușurință proveniența lor.

Notesul personalizat A6 Lubeck face parte din familia celor mai ieftine suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile Lubeck sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notesuri personalizate A6 Lubeck

Notesurile personalizate A6 Lubeck creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate123 g
Dimensiuni144 × 93 × 15 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Roz, Turquoise, Verde, Verde deschis, Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.