mouse personalizat crick
Mouse personalizat Crick
7,55  Prețul inițial a fost: 7,55 €.6,11 Prețul curent este: 6,11 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Mouse personalizat Crick

Prețul inițial a fost: 7,55 €.Prețul curent este: 6,11 €.

-19%

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Mouse-ul wireless Crick 2,4 GHz este realizat din ABS și are finisaj cauciucat. Funcționează cu 2 baterii AAA, care sunt incluse. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 8 mm și se poate realiza prin tampografie (maxim 1 culoare). Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 3-10 zile lucrătoare!

Mouse personalizat Crick

Acest mouse personalizat Crick se poate inscripționa prin tampografie. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

mouse personalizat crick
mouse personalizat crick

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestui mouse Crick se realizează foarte repede! În doar 3-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu mouse-ul wireless Crick din portofoliul nostru. În plus, fiecare mouse a fost selectat atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

mouse personalizat crick

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest mouse wireless personalizat pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie, maxim o culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Mouse-ul Crick este un instrument util pe orice birou și lângă orice calculator. Cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Acest mouse personalizat face parte din familia celor mai ieftine accesorii tehnologice, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri decente, este reprezentată de mouse-ul Crick.

Mouse personalizat Crick

Acest mouse personalizat Crick creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ti pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate64 g
Dimensiuni105 × 65 × 20 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Graphite, Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.