Lanyarduri personalizate Subyard B
Lanyarduri personalizate Subyard B
139,00 2.874,00  Selectează opțiunile

Lanyarduri personalizate Subyard B

139,00 2.874,00 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Lanyardurile Subyard B sunt realizate din poliester și au o carabină metalică. Lățimea lanyardurilor este de 20 mm. Dimensiunea de personalizare este de 925 x 20 mm și se realizează prin sublimare fullcolor pe ambele părți. PREȚUL INCLUDE PERSONALIZAREA FULL-COLOR FAȚĂ-VERSO! Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Lanyarduri personalizate Subyard B

Aceste lanyarduri personalizate Subyard B se pot inscripționa prin sublimare fullcolor cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Lanyarduri personalizate Subyard B

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor lanyarduri personalizate Subyard B se realizează EXPRESS! Începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Lanyarduri personalizate Subyard B

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu lanyardurile Subyard B din portofoliul nostru. În plus, lanyardurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste șnururi sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Lanyarduri personalizate Subyard B

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste lanyarduri personalizate Subyard B pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin sublimare fullcolor pe o parte cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Lanyardurile sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Șnururile Subyard B fac parte din familia celor mai ieftine produse de birou, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Lanyardurile Subyard B sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Lanyarduri personalizate: Un ghid detaliat

Lanyardurile personalizate sunt accesorii versatile care pot fi utilizate în diverse scopuri, de la identificarea angajaților la promovarea brandului. Sunt confecționate din materiale durabile, cum ar fi poliester sau nylon, și pot fi personalizate cu logo-ul, textul sau imaginea companiei dumneavoastră. Lanyardurile personalizate pot fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți vizibilitatea mărcii și de a crea un sentiment de apartenență în rândul echipei dumneavoastră.

Personalizare

Lanyardurile personalizate pot fi personalizate cu o varietate de elemente grafice, inclusiv:

 • Logo-ul companiei: Logo-ul companiei dumneavoastră poate fi imprimat pe lanyard pentru a promova brandul.
 • Mesaj: Un mesaj, cum ar fi un slogan sau o adresă web, poate fi imprimat pe lanyard.
 • Numele: Numele purtătorului poate fi imprimat pe lanyard.
 • Funcția: Funcția purtătorului poate fi imprimată pe lanyard.
 • Cod QR: Un cod QR poate fi imprimat pe lanyard pentru a direcționa utilizatorii către un site web sau o pagină de social media.

Utilizări Multiple

Lanyardurile personalizate pot fi utilizate în diverse scopuri, inclusiv:

 • Identificarea angajaților: Lanyardurile personalizate pot fi purtate de angajați pentru a-și afișa numele, funcția și compania. Acest lucru poate fi util pentru a facilita identificarea lor de către clienți sau vizitatori.
 • Promovare brand: Lanyardurile personalizate pot fi utilizate pentru a promova brandul companiei dumneavoastră. Pot fi distribuite clienților, potențialilor clienți sau participanților la evenimente.
 • Controlul accesului: Lanyardurile personalizate pot fi utilizate pentru a controla accesul la anumite zone sau evenimente. De exemplu, lanyardurile pot fi codificate cu cipuri RFID care permit accesul doar persoanelor autorizate.
 • Siguranță: Lanyardurile pot fi utilizate pentru a transporta elemente esențiale, cum ar fi chei, carduri de identificare sau badge-uri. Unele lanyarduri vin cu bucle sau cleme care pot fi atașate la chei, carduri sau alte obiecte.
 • Evenimente: Lanyardurile personalizate sunt un accesoriu popular la evenimente, cum ar fi conferințe, festivaluri și târguri. Pot fi utilizate pentru a identifica participanții, a facilita accesul la zonele evenimentului și a promova sponsorii.

Lanyarduri personalizate Subyard B

Aceste lanyarduri personalizate creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate15 g
Dimensiuni950 × 20 × 2 mm
Cantitate: Fără selecție

100 de bucăți, 200 de bucăți, 300 de bucăți, 400 de bucăți, 500 de bucăți, 1000 de bucăți, 2000 de bucăți, 3000 de bucăți, 4000 de bucăți, 5000 de bucăți

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.