lanyarduri personalizate simple
Lanyarduri personalizate Simple

Lanyarduri personalizate Simple

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste lanyarduri personalizate Simple sunt realizate din poliester. Au o carabina pentru agatare. Dimensiunea de personalizare este de 900 x 20 mm si se realizeaza prin sublimare, in policromie, pe o singura parte. Pretul produsului se va furniza la cerere. Cantitatea minima pentru comanda este de 100 de bucati. Livrare rapida in 5-10 zile lucratoare!

Lanyarduri personalizate Simple

Personalizarea prin sublimare in policromie a lanyardurilor Simple se realizeaza cu sigle, date de contact sau logo-uri si mesaje promotionale, in functie de solicitarea fiecarui client. Ne trimiteti grafica si noi ne ocupam de restul!

lanyarduri personalizate simple
lanyarduri personalizate simple

Avantaje competitive

Datorita personalizarii in policromie pe o parte, aceste lanyarduri personalizate Simple sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare.

In plus, livrarea este foarte rapida, in 5-10 zile lucratoare de la comanda!

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu lanyardurile Simple din portofoliul nostru. In plus, lanyardurile au fost selectate atent. Trebuie sa avem siguranta ca aceste snururi sunt viabile si indeplinesc standardele de calitate.

lanyarduri personalizate simple

O campanie este de succes cand transmite mesajul corect, iar aceste lanyarduri Simple pe care le avem in portofoliu, ofera o eleganta tactila si un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomanda ca fiind instrumente puternice de marketing si comunicare. Sunt personalizabile prin sublimare, in policromie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Lanyardurile sunt instrumente utile in orice ocazie, iar cei care le primesc isi amintesc cu usurinta provenienta lor.

Snururile Simple fac parte din familia celor mai ieftine produse de birou, fiind printre cele mai vandute obiecte promotionale. Lanyardurile Simple sunt produse cu destinatie complexa, fiind utilizate ca si consumabile pentru birou. Dar si ca obiecte promotionale pentru partenerii de afaceri.

Lanyarduri personalizate Simple

Aceste lanyarduri personalizate creeaza o imagine buna si de lunga durata in raport cu clientii, astfel ca cei mai multi isi vor aminti de brand-ul promovat, chiar si dupa 12 luni. Impresionant, nu-i asa? 

Echipa noastra lucreaza in permanenta pentru a-ti pune la indemana obiecte promotionale de calitate prin care sa fie evidentiate standardele si valorile pe care le promovezi. La noi vei gasi, intotdeauna, solutia ideala intre cea mai buna calitate, timp si pret redus, precum si livrare rapida!

Informații suplimentare

Greutate15 g
Dimensiuni550 × 20 × 2 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.