Lanyarduri personalizate Lany
Lanyarduri personalizate Lany
0,45  Prețul inițial a fost: 0,45 €.0,33 Prețul curent este: 0,33 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Lanyarduri personalizate Lany

Prețul inițial a fost: 0,45 €.Prețul curent este: 0,33 €.

-27%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste lanyarduri personalizate Lany sunt realizate din poliester și au o carabină metalică. Lățimea lanyardurilor este de 20 mm. Dimensiunea de personalizare pentru lanyardurile albe este de 300×20 mm și se realizează prin sublimare în policromie. Pentru lanyardurile colorate, dimensiunea de personalizare este 300×16 mm și se realizează prin serigrafie, maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Lanyarduri personalizate Lany

Aceste lanyarduri personalizate Lany se pot inscripționa prin serigrafie sau sublimare cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Lanyarduri personalizate Lany
Lanyarduri personalizate Lany

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea lanyardurilor Lany se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu lanyardurile Lany din portofoliul nostru. În plus, lanyardurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste șnururi sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Lanyarduri personalizate Lany

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste lanyarduri Lany pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin sublimare în policromie (modelul de culoare albă) sau serigrafie, maxim 4 culori (modelele colorate), cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Lanyardurile sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Șnururile Lany fac parte din familia celor mai ieftine produse de birou, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Lanyardurile Lany sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Lanyarduri personalizate Lany

Aceste lanyarduri personalizate creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate10 g
Dimensiuni900 × 20 × 2 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru inchis, Fuchsia, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu, Turquoise, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.