Incarcator wireless personalizat Walger
Incarcator wireless personalizat Walger
6,98  Prețul inițial a fost: 6,98 €.5,98 Prețul curent este: 5,98 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Incarcator wireless personalizat Walger

Prețul inițial a fost: 6,98 €.Prețul curent este: 5,98 €.

-14%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Încărcătorul wireless Walger are o putere de 15 W. Are o carcasă realizată din aluminiu reciclat. Conectați-l, așezați-vă smartphone-ul pe el și lăsați-l să se încarce. Compatibil cu dispozitivele cu tehnologie de încărcare wireless. Cablu de încărcare USB inclus. Dimensiunea de personalizare este un diametru de 55 mm și se realizează prin gravură laser de înaltă calitate. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Incarcator wireless personalizat Walger

Acest incarcator wireless personalizat Walger se poate inscripționa prin gravură laser de înaltă calitate. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri si mesaje promotionale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Incarcator wireless personalizat Walger

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestui încărcător wireless Walger se realizează foarte repede! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Incarcator wireless personalizat Walger

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu încărcătoarele wireless Walger din portofoliul nostru. În plus, încărcătoarele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Incarcator wireless personalizat Walger

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest încărcător personalizat Walger pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Încărcătoarele Walger sunt instrumente utile pentru orice persoană care deține un telefon mobil inteligent, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Încărcătoarele wireless Walger fac parte din familia celor mai apreciate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing memorabile, cu costuri decente, este reprezentată de încărcătoarele wireless personalizate Walger.

Incarcator wireless personalizat Walger

Acest incarcator wireless personalizat Walger creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate90 g
Dimensiuni99 × 99 × 6 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru, Argintiu, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.