Incarcator wireless Cassini
Incarcator wireless Cassini

Incarcator wireless Cassini

13,95 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest încărcător wireless Cassini este realizat din aluminiu. Conține și o baterie externă de 4000 mAh. Are intrare de 5V/2A și ieșire de 5V/2A, cu indicator LED de încărcare. Include un cablu USB/micro USB pentru încărcarea bateriei. Este livrat într-o cutie cadou. Dimensiunea de personalizare este de 45 x 25 mm pe față si 45 x 80 mm pe verso și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 3-5 zile lucrătoare!

Incarcator wireless Cassini

Personalizarea prin gravură laser a acestui incarcator wireless Cassini se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client.

Incarcator wireless Cassini
Incarcator wireless Cassini

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor incarcatoare wireless personalizate Cassini se realizează foarte repede! În doar 3-5 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste incarcatoare wirelss din portofoliul nostru. În plus, încărcătoarle sunt alese dupa o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Incarcator wireless Cassini

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste incarcatoare wireless Cassini pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță aparte și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Încărcătoarele wireless personalizate sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Încărcătorul wireless face parte din familia celor mai elegante gadget-uri, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Încărcătorul Cassini este un obiect promoțional extrem de util, care poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business. Reprezintă soluția ideală pentru încărcarea rapidă a telefoanelor mobile!

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Incarcator wireless Cassini personalizat? Prin gravura laser?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste îmcărcătoare wireless. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de încărcătoare în fiecare zi!

Incarcator wireless Cassini

Aceste incarcatoare wireless creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate152 g
Dimensiuni123 × 70 × 10 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Argintiu, Graphite, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.