Etuiuri personalizate Valladoid
Etuiuri personalizate Valladoid

Etuiuri personalizate Valladoid

0,68 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste etuiuri personalizate Valladoid sunt realizate din carton. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 20 mm și se realizeză prin tampografie, maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Etuiuri personalizate Valladoid

Aceste etuiuri personalizate Valladoid se pot inscripționa prin tampografie la maxim 4 culori. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Etuiuri personalizate Valladoid
Etuiuri personalizate Valladoid

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor etuiuri Valladoid se realizează repede! În doar 5-10 zile lucrătoare!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste etuiuri Valladoid din portofoliul nostru. În plus, etuiurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Etuiuri personalizate Valladoid

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste etuiuri personalizate Valladoid pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 4 culori și au o suprafață generoasă pentru personalizare: 50 x 20 mm! Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Etuiurile personalizate Valladoid sunt instrumente utile pe orice birou și pentru instrumentele de scris personalizate, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Etuiurile personalizate Valladoid fac parte din familia celor mai ieftine accesorii pentru instrumentele de scris personalizate, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Etuiurile Valladoid sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Etuiuri personalizate Valladoid

Aceste etuiuri personalizate Valladoid creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate22 g
Dimensiuni170 × 40 × 25 mm
Culoare: Fără selecție

Bej, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.