Cub antistres Squarax
Cub antistres Squarax
0,88  Prețul inițial a fost: 0,88 €.0,78 Prețul curent este: 0,78 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cub antistres Squarax

Prețul inițial a fost: 0,88 €.Prețul curent este: 0,78 €.

-11%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cubul antistres Squarax este conceput special pentru relaxare. Este realizat din material PU moale. Dimensiunea de personalizare este de 35 x 35 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim o culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 3-7 zile lucrătoare!

Cub antistres Squarax

Acest cub antistres Squarax se inscripționează prin tampografie și se realizeaza cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cub antistres Squarax
Cub antistres Squarax

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea cuburilor personalizate Squarax se realizează foarte repede! În doar 3-7 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cuburile Squarax din portofoliul nostru. În plus, toate cuburile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste cuburi sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cub antistres Squarax

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cuburi Squarax pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie, maxim o culoare, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cuburile personalizate Squarax sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cuburile antistres fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cubul Squarax este un produs cu destinație precisă, fiind utilizat ca și consumabil pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Cub antistres Squarax

Acest cub antistres Squarax creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate19 g
Dimensiuni45 × 45 × 45 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Galben, Portocaliu, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.